@CULIPRESS ONTSTAAN UIT PASSIE
“@Culipress is ontstaan uit een passie van graag koken en kwaliteitsvol eten en genieten. Deze passie en liefde voor lekker koken is uitgegroeid en gebloeid tot een smaakvolle, creatieve en culinaire hobby. We koken met kwaliteitsvolle producten, maken er verfijnde en heerlijke gerechten mee en presenteren deze stijlvol op het bord. Kwaliteit en smaak zijn heel belangrijk, maar ook de presentatie speelt bij ons een rol.
Onze inspirerende gerechten delen we graag met volle fierheid op onze foodblog @Culipress.be en onze facebookpagina.
Graag een dank u wel aan Valderrama voor onze fijne samenwerking. De oliën zijn dan ook TOP. 👌
Groetjes, Culipress”

Gegrilde tonijn – butternut – cressensalade – hummus leaves – soja/citroen vinaigrette – Moai Caviar – Duvel Cashmere
Wauw, een stijlvol gerecht met tonijn, een delicatesse vis, smaakvolle butternut, pittige cressen en een overheerlijke vinaigrette met soja. Perfecte combinaties

Côte à l’os Holstein Premium – butternutfrietjes – rode ui – grondwitloof – babyworteltjes – winterpostelein – gegratineerde bintjes – Waes Rood .
Blog Culipress
MOWI Supreme – bisque – gebrande prei – toast – grijze Noordzeegarnalen – basilicumpesto – cherrytomaat – Fleur de Caviar.
Blog Culipress
Witte Brasvar 🐽 worst ‘Bertrand’ – grondwitloof – prei – preischeuten – rode bessen – veenbessencompote – truffel 👌.
Blog Culipress
Bosduifpaté – truffelroomkaas – raapjes – rode biet – spruitenblaadjes – natuuraardappel – truffel
Blog Culipress
Sint-Jacobsvruchten – Noordzeegarnalen – Imperial Heritage Caviar – pastinaakcrème – truffel – basilicumpesto – Fourchette.
Blog Culipress
Gerookte Schotse zalm – rilette van zalm – rode bietwafel, -muffin en -coulis – zalmkaviaar – Houppe
Blog Culipress
Canard Royale eendenburger – Tricol’Or spelt toast – gebrande prei – gekonfijte tomaat – geraspte geitenkaas – wintersalade – Roquefort – mosterdkaviaar zoet-zuur – smoked saus .
Blog Culipress
Jasmina Brasvar worst – pastinaakcrème – kaaskrokant – krulpeterselie – gekonfijte citroen – zwarte knoflookparels – Triple D’Anvers🍺
Blog Culipress
Gerookte sprotfilets – geitenkaas – witte kool – Toma’Dor 🍅 – zwarte knoflookparels – mosterd-dillesaus
Blog Culipress
Omegabaars – grondwitloof – Imperial Heritage Caviar – truffelpuree – witte wijnsaus – Gooische Pikante
Blog Culipress
Stijlvolle startersgerechtjes ‘feestelijk en culinair’ 🥂
Blog Culipress
MOWI Supreme – schorseneren- Fleur de Caviar – rode biet – rode bietscheuten – witte wijnsaus – Waes Wit🍇
Blog Culipress
Ambachtelijke garnaalkroket 🦐 – grijze noordzeegarnalen – Lokers grondwitloof – Imperial Heritage Caviar – gerookt ei – truffelmayo – geitenkaasschilfers – gebakken patatjes
Blog Culipress
Als starter van een diner deze deluxe degustatieplank
Blog Culipress
Grove paté met ganzenlever – rode bietentoast – truffel – grondwitloof – prei – aardpeerchips – scheutjes – rode bessen – Butcher’s Gin
Blog Culipress
Mowi Supreme zalm – knolseldercrème – Fleur de Caviar – truffelmayonaise – preischeuten – winterpostelein – truffelolie
Blog Culipress
Pulled duck – knolseldercrème – aardpeerchips – kaaskrokant – walnotencrunch – Fourchette
Blog Culipress
Tartaar van Piemontese met verse truffel – rode biet – Labneh met gin – rode biet scheuten – truffelkrieltjes – geitenkaaskrokantjes – truffelolie
Blog Culipress
Geelvintonijn 🐟 – hokkaido pompoen – zoete aardappel – kokosflakes – citrus fresh – Viva Extra Brut
Blog Culipress
Wildkroketjes met hertenkalf – knolselderpuree – paddenstoelenmix – witte kool – aardpeerchips – veenbessencompote – Bon Secours Héritage 🍺👍
Blog Culipress
Gevulde polderaardappel – wortelpuree – geitenkaas – smoked egg – zwarte knoflookparels – herfstsalade – Grimbergen 🍺
Blog Culipress
Sint-Jacobsvruchten – Imperial Heritage Caviar – prei – grijze Noordzeegarnalen 🦐 – kaaskrokant – Koppert Cress 🌱
Blog Culipress
Sint-Jacobsvruchten – venkel/witloof – Imperial Heritage Caviar – witte wijnsaus – Koppert Cress 🌱
Blog Culipress
MOWI Supreme zalm 🐟 – groene asperges – aardappel/worteltaart – gerookte mayonaise – zalmkaviaar
Blog Culipress
Zalmtartaar 🐟 – avocado 🥑 – tuinkruidencrème 🌱
Blog Culipress
MOWI Supreme zalm – courgette – koolrabi – butternut
Blog Culipress
MOWI Supreme zalm – courgetti – koolrabi – zoete aardappel
Blog Culipress
Lepeltjes van venkel met zalm
Blog Culipress
Schotse zalm – Pa’lais – groene asperges – koolrabi – citrus/gembersaus
Blog Culipress
Sint-Jacobsvruchten – gele en groene courgette – wakame – citrus-gember- vinaigrette
Blog Culipress
Escargots des Flandres 🐌 – koolrabi – truffel – tuinkers
Blog Culipress
Wulken🐚 – venkel – Romeinse sla – zeekraal – pesto
Blog Culipress
Gerookte zalm – spinazie – koolrabi – groene asperges – toast
Blog Culipress
MOWI Supreme zalm – venkel – citroen🍋mayonaise – zalmeitjes
Blog Culipress
Umami oesters🦪 – koolrabi – zeekraal – truffelmayonaise
Blog Culipress
Escargots des Flandres 🐌 – bloemkoolcrème – truffel – corne de gatte
Blog Culipress
Mowi Supreme 🐟 – bloemkoolcrème – zalmkaviaar
Blog Culipress
Gerookte paling – rode biet – mierikswortel – tuinkruiden
Blog Culipress
Grijze noordzeegarnalen – asperge/garnaalkroket – truffel🥚roerei – venkel – groene asperges – Flandrien🧀krokant – gebakken aardappel – truffelmayonaise – truffel
Blog Culipress
Vongole – sojascheuten – wortel – courgette – zeekraal – citrusvinaigrette
Blog Culipress
Jumbo mosselen – butternutcrème – Toma’Rito 🍅 – prei – zwarte knoflookparels – desemtoast
Blog Culipress
Octopus🐙 – crème van zoete aardappel – fruity chilli saus
Blog Culipress
MOWI Supreme zalm 🐟 – venkel – zalmkaviaar – saffraansaus – Koppert Cress – Vicaris Lino 😋👍
Blog Culipress