Bosduifpaté – truffelroomkaas – raapjes – rode biet – spruitenblaadjes – natuuraardappel – truffel
Raapjes gekookt in blanke gevogeltefond van Belfond gevuld met bosduifpaté van Le Petit Chasseur, topkwaliteit👌. Bovenop uienkonfijt van Didden en zoete rode besjes.
Truffelcrème gemaakt met roomkaas, truffel van Giuliano Tartufi en olijfolie 🫒 met natuurlijke witte truffel van Valderrama, verTRUFFELelijk lekker 🥰.
Frisse tuinkers van eigen teelt 🌱, hmmm.
Rode biet gekookt met kaneel, steranijs, komijn en gember, alles van Verstegen. Dit geeft een warme en aromatische smaak aan de aardse biet. Gelakt met Grand Cru 🫒 olijfolie van Valderrama 👌.
Geroosterde sesamzaadjes.
Tussenin trosjes winterpostelein uit onze 👩🌾 tuin.
Zoete rode besjes van de Berry Brothers 😜.
Gesmoorde spruitenblaadjes gevuld met opgewarmde bereide veenbessencompote van Didden 😍.
Lekker met een portie gekookte aardappelen natuur, toef truffelkaascrème, wilde waterkers, dille, truffelpoeder, -olie en -zout 😋.
Hmmm, culinair genieten met winterse toppers 🤩.