• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Een stijlvol gerecht met wilde paté van topkwaliteit, truffelcrème en patatjes. Super lekker!

Bosduifpaté – truffelroomkaas – raapjes – rode biet – spruitenblaadjes – natuuraardappel – truffel

Raapjes gekookt in blanke gevogeltefond van Belfond gevuld met bosduifpaté van Le Petit Chasseur, topkwaliteit👌. Bovenop uienkonfijt van Didden en zoete rode besjes.

Truffelcrème gemaakt met roomkaas, truffel van Giuliano Tartufi en olijfolie 🫒 met natuurlijke witte truffel van Valderrama, verTRUFFELelijk lekker 🥰.
Frisse tuinkers van eigen teelt 🌱, hmmm.

Rode biet gekookt met kaneel, steranijs, komijn en gember, alles van Verstegen. Dit geeft een warme en aromatische smaak aan de aardse biet. Gelakt met Grand Cru 🫒 olijfolie van Valderrama 👌.

Geroosterde sesamzaadjes.

Tussenin trosjes winterpostelein uit onze 👩‍🌾 tuin.

Zoete rode besjes van de Berry Brothers 😜.

Gesmoorde spruitenblaadjes gevuld met opgewarmde bereide veenbessencompote van Didden 😍.

Lekker met een portie gekookte aardappelen natuur, toef truffelkaascrème, wilde waterkers, dille, truffelpoeder, -olie en -zout 😋.

Hmmm, culinair genieten met winterse toppers 🤩.

Grand Cru olijfolie

Creatie van @Culipress