Côte à l’os Holstein Premium – butternutfrietjes – rode ui – grondwitloof – babyworteltjes – winterpostelein – gegratineerde bintjes – Waes Rood .
Een côte à l’os, Holstein Premium, dry-aged, een smaakbom 💣 uit de collectie van Gustor Meat Boutique👍. Eerst gelakt met een speciale steakmarinade van Bresculinair, mooi bruin gebakken in ruim wat hazel🌰nootboter van Corman en continu ermee overgoten, rode ui en krulpeterselie. Het vlees op lage temperatuur rustig laten verder garen in onze AEG stoomoven 🥰 met extra boter en braadjus, gekruid met geroosterd piramidezout en bio 4 seizoenspepermix van Verstegen.
Resultaat: bruin korstje, sappig, roze vanbinnen en vol van smaak. Pure klasse👌.
Als seizoensgroentjes, frietjes van butternut, klosje grondwitloof en babyworteltjes met groen uit onze tuin 👩🌾, alles bewerkt met Grand Cru 🫒 olijfolie van Valderrama, tijm en zout. Geroosterd in de oven, lekkerrr😋.
Gebakken rode ui.
Portie gegratineerde bintjes met zout.
Busseltje winterpostelein uit onze tuin, rode bietscheuten, viool en goudsbloem.
Lekker sausje gemaakt met gezeefde braadjus en vloeibaar rundsconcentraat van CHEF🤩, een topsausje 😜.
👉 Bij dit stevig gerecht hoort een karaktervolle wijn, vandaar een Waes Rood, een topwijn van Wijndomein Waes te Zwijnaarde.
Geniet ervan want het was superlekker.