• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Een stevig en premium stuk Holstein, typische seizoensgroenten en een glas 🇧🇪 Waes Rood🍷. Een culinair top gerecht 👌.

Côte à l’os Holstein Premium – butternutfrietjes – rode ui – grondwitloof – babyworteltjes – winterpostelein – gegratineerde bintjes – Waes Rood .

Een côte à l’os, Holstein Premium, dry-aged, een smaakbom 💣 uit de collectie van Gustor Meat Boutique👍. Eerst gelakt met een speciale steakmarinade van Bresculinair, mooi bruin gebakken in ruim wat hazel🌰nootboter van Corman en continu ermee overgoten, rode ui en krulpeterselie. Het vlees op lage temperatuur rustig laten verder garen in onze AEG stoomoven 🥰 met extra boter en braadjus, gekruid met geroosterd piramidezout en bio 4 seizoenspepermix van Verstegen.
Resultaat: bruin korstje, sappig, roze vanbinnen en vol van smaak. Pure klasse👌.

Als seizoensgroentjes, frietjes van butternut, klosje grondwitloof en babyworteltjes met groen uit onze tuin 👩‍🌾, alles bewerkt met Grand Cru 🫒 olijfolie van Valderrama, tijm en zout. Geroosterd in de oven, lekkerrr😋.

Gebakken rode ui.

Portie gegratineerde bintjes met zout.

Busseltje winterpostelein uit onze tuin, rode bietscheuten, viool en goudsbloem.

Lekker sausje gemaakt met gezeefde braadjus en vloeibaar rundsconcentraat van CHEF🤩, een topsausje 😜.

👉 Bij dit stevig gerecht hoort een karaktervolle wijn, vandaar een Waes Rood, een topwijn van Wijndomein Waes te Zwijnaarde.

Geniet ervan want het was superlekker.

Grand Cru Olijfolie 

Creatie van @Culipress