• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Wauw, een stijlvol gerecht met tonijn, een delicatesse vis, smaakvolle butternut, pittige cressen en een overheerlijke vinaigrette met soja. Perfecte combinaties

Gegrilde tonijn – butternut – cressensalade – hummus leaves – soja/citroen vinaigrette – Moai Caviar – Duvel Cashmere

Tonijnsteak gelakt met Intense Oosterse vinaigrette met sojasaus en citroen, een TOPproduct van Risso . Deze zorgt al voor voldoende kruiding en smaak. Mi-cuit gebakken op een hete grillpan. Afgewerkt met geroosterde sesamzaadjes van Evlier en Moai Caviar, ziltige groene pareltjes, een delicatesse van Koppert Cress, zéér passend en verfijnd .

Snede butternut, een zoete groente die altijd smaakt. In de oven bereid met gerookte Arbequina olijfolie 🫒 van Valderrama, gedroogde rozemarijn, tijm en karwij van Evlier. Botermals, hmmm.
Gelakt met de sojavinaigrette en bovenop royale salade van pittige cressen, Zorri Cress, Shiso Purple, Mosterd Cress en Cornabria Bloesems, alles van Koppert Cress, dé specialist

👩‍🍳

Ocal Olijfolie
Smoked Arbequina

Creatie van @Culipress