Lepeltjes van venkel met zalm
Lepeltjes van venkel met zalm 🐟.
Een lekker fris voorgerechtje of als aperitiefhapje.
Super verse rauwe zalm van MOWI Supreme 👍😋, gemarineerd met appelazijn met gember en kurkuma, combavapoeder en natuurlijk zeezout uit de Oosterschelde met wakame zeewier van Zeeuwsche Zoute 🤩.
Bovenop lente-ui, roze peperbolletjes en zeste van limoen.
Wauw, lekker fris😍.
Lepeltjes van venkel gemarineerd met appelazijn met gember en kurkuma, dille en extra vierge olijfolie met pandanblaadjes van Valderrama 👌. 24u gemarineerd.
Toefjes milde geitenkaasspread 🐐 met nog extra limoensap dille en olijfolie onder gemengd 😋.
Afgewerkt met een krokantje eveneens gemaakt met de olijfolie met pandanblaadjes.
Afwerking: radijs, dille, bieslook, koriander en viooltjes, alles uit eigen 👩🌾 tuin.
Geniet ervan en smakelijk. 👩🍳