MOWI Supreme zalm 🐟 – venkel – zalmkaviaar – saffraansaus – Koppert Cress – Vicaris Lino 😋👍
Mooi stuk kwaliteitsvolle MOWI Supreme Magnum zalm🐟, eerst gemarineerd met extra vierge olijfolie met kaffir limoenblaadjes van Valderrama👌, combavapoeder en geroosterd zeezout Fish van The Man With The Pan. Hmmm, ruikt heerlijk fris 🤩.
De zalm op velkant gebakken en in de oven langzaam verder laten garen in een bodempje witte wijnbouillon van CHEF. Afgewerkt met ziltig oesterblad, zalmkaviaar, Oost-Indische kersbloem, licht zurige vene cress en crispy krokantjes gemaakt van het zalmvel.
Dun versneden venkel, geroerbakt met Hojiblanca olijfolie van Valderrama, ideale olie om te roerbakken en wat extra kaffir limoenolie voor de frisheid. Extra gevogelteconcentraat en limoen🍈pasta van CHEF toegevoegd. Deze aromaten vormen een lekker smeuïg sausje bij de venkel.
Extra melissa cress, salty fingers en bernagie.
Aardappeltjes gegaard in gevogeltebouillon en dat proef je 😉. Venkelgroen, vene cress en ons fris saffraansausje gemaakt met Debic cream plus mascarpone en eigen geteelde saffraandraadjes van de bloemen in onze tuin. De saffraanbollen zijn afkomstig van Le Safran de Cotchia 💕👍.
Het begeleidend biertje 🇧🇪🍺 is een Vicaris Lino, een volmondig blond bier met zachte hop- en vlastoetsen 🌾, van Brouwerij Dilewijns te Dendermonde👌.