
Duurzame fles voor de vijf variëteiten
nieuwsberichtenOnze 100ml tafelflesjes olijfolie zitten tegenwoordig in een gloed nieuw jasje! De nieuwe flesjes staan stabieler, zijn handzamer en elke variatie olijfolie heeft zijn eigen onmiskenbare kleur. Natuurlijk is de kwaliteit nog steeds van het hoogste niveau.

Op bezoek bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam
nieuwsberichtenWe melden ons vandaag bij Erik en Juliën van Loo in het statige Parkheuvel in Rotterdam. Het is één van de weinige plekken die nog echte grandeur uitstralen.

NIEUWE 100ML FLES, ZELFDE HOOGWAARDIGE KWALITEIT OLIJFOLIE.
nieuwsberichtenOnze 100ml tafelflesjes olijfolie zitten tegenwoordig in een gloed nieuw jasje! De nieuwe flesjes staan stabieler, zijn handzamer en elke variatie olijfolie heeft zijn eigen onmiskenbare kleur. Natuurlijk is de kwaliteit nog steeds van het hoogste niveau.

Fotoserie met Michelin chef René Brienen
nieuwsberichtenDeze schitterende opnamen werden gemaakt tijdens een fotosessie bij Michelin Chef René Brienen van Restaurant ‘Brienen aan de Maas.’ Dit in verband met een groot artikel in horecavakblad ‘Hap & Tap Magazine’

Anne-Sophie Breysem, Lady Chef of the year / België
nieuwsberichtenEen mooiere eerste vrouwelijke kandidaat voor ReceptenvanTopchefs.be kon achteraf niet worden gewenst; niet alleen de eerste vrouwelijke Top Chef op RVTC, maar tevens de kersverse Lady Chef of the year in België 2016

Vloeibaar goud
nieuwsberichtenDe Spanjaard José Valderrama moderniseerde de eeuwenoude olijfoliefabriek van zijn familie op ingrijpende wijze. Waarom werd hij dan knap zenuwachtig toen hij zijn ‘nieuwe olie’ voor het eerst proefde?

PassionHI – Gerookte Arbequina
nieuwsberichtenValderrama ‘Smoked’ Arbequina olijfolie uniek resultaat van een nieuwe innovatie.

Elsevier – Grand Cru
nieuwsberichtenOok bij olijfolie komt u het tegen: de beste melange van de Spaanse producent Valderrama is tot Grand Cru gekroond.

Passion HI – Pedro Ximénez Sherry Azijn ‘Don Millán’
nieuwsberichtenDe Pedro Ximénez wijn heeft een zoet karakter, die de geprononceerde smaak van de Reservé Vinegar op een natuurlijke wijze beduidend verzacht.

Lekkernijver over Valderrama Olijfolie
nieuwsberichtenBegin december was de Lekkernijver-redactie in Spanje, in Pueblenueva, op een van de twee grote olijfgaarden van Valderrama. Daar staat een complete olijfoliefabriek.

Zo kan het ook een uitzending van RTL4 en RTLZ
nieuwsberichtenDe serie 'Zo kan het ook' van RTL4 en RTLZ. In deze serie laten bedrijven zien, wat zij anders hebben gedaan om zichzelf in de markt te onderscheiden en zich op die wijze van succes te verzekeren. In deze video, die bij de Cas Spijkers Academie in Breda is opgenomen, presenteert Fred ten Kroode van Valderrama Olijfolie een Master Class.

Boeiende reportage over Casimir Evens, Executive Chef van restaurant Vane in het NH-Collection Hotel in Eindhoven
nieuwsberichtenMidden in het centrum van Eindhoven bevindt zich het gloednieuwe NH Collection Eindhoven Centre, met helemaal bovenin het toprestaurant Vane en bijbehorende skybar.

Persbericht vergelijkend onderzoek
nieuwsberichtenOnlangs vond in Spanje een vergelijkend onderzoek plaats naar Extra Virgin Olijf Olies, geïnfuseerd met natuurlijke Witte of Zwarte Truffel. Valderrama werd in het gepubliceerde onderzoeksrapport als enig merk genoemd, waarbij geen chemische smaakstoffen in haar truffelolies werden aangetroffen.

Koken op topniveau voor iedereen
nieuwsberichtenMaster Chef, Topchef Academie, Over de Kook en 24Kitchen: aan televisieprogramma’s voor kookliefhebbers geen gebrek. Koken op niveau is ongekend populair. Dat blijkt ook uit de tienduizenden bezoekers van de online kookacademie Recepten van Topchefs.

SVH Meesterkoks gaan jaarlijks op stap
nieuwsberichtenSpanje is de grootste olijfolieproducent ter wereld. Kwaliteit en ambacht bepalen het onderscheid onder de vele producenten van de grote olijfolieplas.

Publicatie van PassionHI
nieuwsberichtenThe Oriental Collection | De Nederlandse Topchef van Hindoestaans/Surinaamse afkomst, Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof** in Nuenen is een fenomeen in het subtiel combineren van exotische producten in zijn Franse keuken.

Valderrama introduceert Aziatische smaaksensatie
nieuwsberichtenDe Spaanse olijfolieproducent Valderrama verraste onlangs de markt met een wel heel bijzondere reeks olijfolieën. Samen met de Spaanse (TV) topchef Alberto Chicote, lanceerden zij de Oriëntal Collection.

The Oriental Collection
nieuwsberichtenValderrama olijfolie heeft in samenwerking met de Spaanse Top Chef Alberto Chicote deze geheel nieuwe, zeer innovatieve lijn ontwikkeld.