• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Hmmm, een lekker gerecht met topproducten, dat heeft gesmaakt🔝

Schotse zalm 🐟 – Pa’lais – groene asperges – koolrabi – citrus/gembersaus

Schotse gerookte zalm, drooggezouten en handgesneden. Gevuld met Pa’lais natuur, plantaardig alternatief voor verse kaas. Hieronder mengden we wat vinaigrette van gember en citroen voor een extra fris smaakje 😘.
Middenin geblancheerde groene asperges.
Bovenop afwisselend radijs en avocado, bedruppeld met extra vierge olijfolie van pandan leaves van Valderrama 👍en zeezout uit de Oosterschelde met wakame zeewier van Zeeuwsche Zoute 👍.
Onderaan een cirkel van koolrabi, gekookt in bouillon van vloeibaar groentenconcentraat en limoenpasta, beide van CHEF🤩. Bepoederd met combavapoeder van Ilanga. Wat een frisse smaken, nog toefjes Pa’lais.
Rondom een heerlijke vinaigrette met citrus en gember waar we nog kookvocht van de koolrabi aan toegevoegd hebben.
Afgewerkt met stukjes groene asperges, tuinkerscressen, salie- en bernagiebloem.
Malta primeurs gebakken in citroenroomboter met groene peper van Beurre Plaquette en versnipperde citroenmelisse.
Als begeleidend bier, een 🇧🇪 Estaminet Refined Lager van Brouwerij De Hoorn🍺. De brouwers vinden dat een pilsbier speciaal mag zijn, wel dat was het helemaal. Missie geslaagd😉👌.

Geniet ervan, smakelijk en drink op uw gezondheid.

Oriental Collection Pandan Leaves

Creatie van @Culipress