• Serie 'Olie op het vuur' van ChefsFriends.nl

Daar horen bubbels bij🍾. Chant d’Éole Brut, een 🇧🇪 mousserende wijn van topkwaliteit👌.

Stijlvolle startersgerechtjes ‘feestelijk en culinair’ 🥂

* sneetjes rauwe MOWI Supreme zalm 🐟 gemarineerd met extra vierge olijfolie met kaffir limoenblaadjes van Valderrama 👍. Feestelijk afgewerkt met Imperial Heritage Caviar. Salade van pittige en knapperige winterpostelein, preischeuten, granaatappelpitjes en kaffir limoenolie.
* knapperige groene asperges in een jasje van Prosciutto Crudo, belegd met roomkaas gemengd met truffeltapenade. Bovenop ook een toef vertruffelijk lekkere roomkaas. Gemarineerde radijs met sherryazijn Don Millan en witte truffelolie, beide van Valderrama 😋.
* spelttoast belegd met truffelroomkaas, frisse tuinkers en gerookte paling. Afgewerkt met Imperial Heritage Caviar, bieslook, goudsbloem en truffelolie.
Luxe degustatie van het zwarte goud, puur op het eigen lepeltje, genieten, hmmm 😋.

Geniet ervan.

👩‍🍳

Kaffir Lime Leaves
Witte & Zwarte Truffel Olijfolie
Pedro Ximénez Sherry Azijn ‘Don Millan’

Creatie van @Culipress