🦪Umami oesters🦪 – koolrabi – zeekraal – truffelmayonaise 🤩👍
Warm zijn deze oesters ook verrassend smaakvol. In deze bereiding met truffelaromaten zijn het echte smaakbommetjes op uw bord. Pure 🔝 klasse 👍.
Oesters gepaneerd met bloem, kort gebakken in roomboter met witte truffel van Beurre Plaquette 😋. Ook de zeekraal laten slinken in de boter. Hmmm. Afgewerkt met truffelpoeder en truffelzout van Giuliano Tartufi 🙂. Wauw.
Onderaan een snede koolrabi gekookt in groentenbouillon en limoen🍈pasta, dit geeft een frisse smaak, beide van CHEF. De koolrabi nog kort gebakken in citroenroomboter en afgebrand.
Bovenop en rondom toefjes huisgemaakte truffelmayonaise én dat proef je met eitjes van onze 🐔 kipjes, witte truffelolie van Valderrama en truffelpoeder. Bovenop een schijfje zomertruffel 👌🔝😋.
Afgewerkt met warmoesblaadjes, bernagie en goudsbloem.
Laat het jullie smaken.