Vongole – sojascheuten – wortel – courgette – zeekraal – citrusvinaigrette 💕
De vongole kort gekookt in gezouten water met peper en witte wijnreductie van CHEF, gekruid met Furikake, hmmm 👌. Delicatessen uit de Oosterschelde.
Brunoise van gele en groene courgette, het zijn de laatste, gemarineerd met witte wijnazijn met druivenmost van Tromp en Rueb en extra vierge olijfolie Grand Cru van Valderrama.
Schijfjes wortel gekookt met gembersap en extra stukjes vers versneden gember, wauw, lekker pittig en fris 🤩.
Gewokte sojascheuten met roomboter met gember en sjalot van Beurre Plaquette👍, héérlijk 🥰.
Sausje is een homemade citrus – gembervinaigrette, fris met een zoete touch door de appelazijn 😋.
Voor een extra Zeeuwse toets, geblancheerde zeekraal 🌱, voor de kleurrijke toets, korenbloemblaadjes en goudsbloem, nog steeds uit onze tuin 👩🌾.
Geniet ervan, smakelijk want het was een topper.
Fijne zondag 😘.